Saunaprojekti ja yhdistyksen huoltotoimikunta

25.06.2024

Tuomiojärven sauna

Tuomiojärven saunaprojekti etenee aikataulussaan. Rakennuksen luovutus on syyskuun lopussa ja tarkempi käyttöönottopäivä ilmoitetaan heti, kun se varmistuu. Saunan aukioloajat on suunniteltu huomioiden saunojat, sekä avantouimarit, jotka eivät saunaa käytä. Kesäajan 2025 käytöstä ei ole vielä tehty päätöksiä.

Sauna on lämmin avantouintikaudella (15.5.2025 asti): ke, to, la ja su klo 14-22.

Jokaisella jäsenellä on nyt mahdollisuus vaikuttaa suoraan yhdistyksemme kuluihin: maksamalla tulevan uintikauden jäsenmaksun tai tarjoushintaisen saunajäsenyyden ennen eräpäivää vähennät yhdistyksen lainanottotarvetta. Linkit ennakkomaksamiseen löytyvät nettisivuiltamme Maksut-välilehdeltä pelkälle jäsenmaksulle ja Saunakampanja 2024-välilehdellä saunajäsenyydelle.

Huoltotoimikunta

Oletko sinä etsimämme henkilö auttamaan, kehittämään ja huoltamaan?

Yhdistyksellemme on perustettu huoltotoimikunta. Haemme jäsenistöstämme käsistään käteviä ja vastuunkantavia huoltohenkilöitä, sekä uimapaikkavastaavia. Tavoitteena on löytää jokaiselle uimapaikalle (Köhniö, Tikka, Vaajakoski, Palokka ja Tuomiojärvi) oma huoltohenkilö ja useampia uimapaikkavastaavia. Toimikunnan tehtäviin kuuluu mm. uimapaikkojen toimintakuntoon laittaminen syksyllä ja purkaminen keväällä, sekä erilaiset ylläpitohuollot kauden aikana (mm. lumen ja jään poisto kulkuväyliltä). Tukenasi ovat huoltotoimikunnan vetäjä Tomi Sorko ja koko muu huoltotoimikunta. Lampun vaihtoa vaativampiin huoltotöihin tilaamme työt ulkopuolisilta toimijoilta.

Nyt sinun on mahdollista päästä vaikuttamaan uimapaikkasi kehittämiseen ja tulevaisuuteen! Kiitoksena vaivannäöstäsi saat vapautuksen avantouintikauden jäsenmaksusta ja lisäksi pienen korvauksen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Tomi Sorko 0504633866 / Whatsapp

Toivotamme kaikille hyvää kesää ja lämpimiä pulahduksia!

Hallitus - 2024-25