Ajankohtaista

Tuomiojärven saunaprojekti etenee aikataulussaan. Rakennuksen luovutus on syyskuun lopussa ja tarkempi käyttöönottopäivä ilmoitetaan heti, kun se varmistuu. Saunan aukioloajat on suunniteltu huomioiden saunojat, sekä avantouimarit, jotka eivät saunaa käytä. Kesäajan 2025 käytöstä ei ole vielä tehty päätöksiä.

Uintikertoja eniten on kertynyt Vaajakoskella. Tuomiojärven kävijämäärät jäivät vähemmälle, koska uimapaikka oli suljettunanoin 3 kuukauden ajan. Aktiivisia jäseniä kaudella oli 2161 ja välivuodella oli 120 jäsentä. Huom! Jatkossa ei ole enää mahdollista pitää välivuotta

Saunan persoonallinen kesämaalaus pysyy koululomien ajan. Maalarit ovat Gradian opiskelijoita ja he ovat kesälomilla elokuun alkuun saakka.
Tuomiojärven uusi laituri on nyt siirretty lopulliselle paikalleen saunarakennuksen eteen. Laituri sijaitsee työmaa-alueella, joten turvallisuussyistä se ei ole käytössä kesällä 2024.

Olemme ottaneet käyttöön Flomembers jäsenrekisterin. Kaikki jäsenet ovat eilen saaneet aktivointiviestin, jonka kautta voi aktivoida tilinsä ja käydä katsomassa sekä päivittämässä jäsentietojaan. Jatkossa kaikki jäsenet tulevat saamaan tiedotteita sähköpostiin, jos tiedot ovat ajan tasalla.